Karbantartás

2021.11.27. 17:00

Változik a menetrend a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

Budapest, 2020. október 26. Kõbánya alsóra érkezik a MÁV KISS emeletes motorvonata Monorról. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Róka László

A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon november 26-ig és 29-től december 11-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között végzett pályakarbantartás miatt – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt.

A Keletiből 23:44-kor és 0:44-kor Szolnokra, továbbá a Szolnokról 21:14-kor, 21:24-kor és 22:19-kor a Keletibe induló S60-as vonatok utasainak a Keleti és Kőbánya felső között pótlóbuszokkal kell utazniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában