Adománypakk

2021.12.31. 07:00

A mentőállomás dolgozóit is megajándékozta a kőteleki önkormányzat

Élelmiszercsomagokkal segítették a helyieket.

R. Á.

A gyümölcsöket Lovász Tibor polgármester (középen) vitte el a mentőállomás munkatársainak

Forrás: Beküldött fotó

Tartós élelmiszereket, gyümölcsöket tartalmaztak azok a csomagok, melyeket az önkormányzat az elmúlt napokban juttatott el négyszázharminc háztartásba. – Igyekeztünk úgy összeállítani ezeket a csomagokat, hogy a mindennapokban használt élelmiszerek kerüljenek azokba – mondta el Lovász Tibor. 

A polgármester hozzátette, burgonyát, hagymát, fokhagymát, almát, narancsot, étolajat, cukrot, ételízesítőt, teasüteményeket, szalámit és mézet tartalmaztak az adománypakkok. 

– Sok pozitív visszajelzést kaptunk a lakosságtól, mely szerint nagy segítség volt az adomány az ünnepi készülődéshez. Az idős vagy mozgásukban korlátozott lakosokhoz az idősek klubja dolgozói, valamint a polgárőrség tagjai vitték házhoz a csomagokat – számolt be a településvezető.

Az önkormányzat a helyi mentőállomás dolgozóit is meglepte az ünnep alkalmából, egy gyümölcsszállítmányon keresztül némi vitaminnal segítették a mentősöket a munkájuk ellátásában. – Így szeretnénk megköszönni, amit a térségért tesznek ebben a nehéz időszakban is – tette hozzá Lovász Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában