Támogatás

2021.12.05. 10:45

Adományokat gyűjtenek járványsújtott családoknak Mezőtúron

Minél több családot szeretnének támogatni.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A FICSAK (Fiatal Családosok Klubja) Mezőtúr Alapítvány elsődleges célja a családok segítése, támogatása. Az ünnephez közeledve most újra adománygyűjtést kezdtek.

– Ezúttal olyan családoknak szeretnénk segíteni, ahol a járvány okozott óriási veszteséget. Sajnos előfordult a városban is, hogy szülők hunytak el. A fájdalmat nem tudjuk enyhíteni, de legalább szeretnénk némi támogatást nyújtani nekik – foglalta össze Pozderka-Korcsok Anita.

Az alapítvány kurátora kéri a mezőtúriakat, amennyiben még tudnak hasonló családokról, keressék a szervezet munkatársait, hogy közösen minél több családot tudjanak támogatni.

– Ami biztos jól jön az érintetteknek, az tartós élelmiszer, gyermekjátékok, könyvek. Visszajelzéseik alapján szívesen fogadnak ünnepi dekorációkat és könyvutalványokat is, utóbbiakat a közép- és főiskolás gyerekek tudnák használni tanulmányaikhoz. Mindezeken kívül gyerekruhákra lenne még szükség. Aki segíteni tud, keressen minket, tegyük kicsit szebbé a családok ünnepét – hívta fel a figyelmet a kurátor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában