Támogatás

2021.12.15. 18:58

Fejlesztőjátékokkal gazdagodott a szandaszőlősi Munkácsy úti óvoda

A Munkácsy úti óvoda nevében Nagyné Somogyi Katalin tagintézményvezető mondott köszönetet a felajánlásért.

Mészáros Géza

A gyermekek ünnepi műsorral mondtak köszönetet a játékokért

Forrás: Mészáros Géza

Tavaly a szandaszőlősi Eszterlánc óvoda, idén a városrészben működő Munkácsy úti óvoda számára adományozott több százezer forint értékben fejlesztőjátékokat a Szolnok-Tisza Rotary Club. A jótékonysági akcióra szerdán délután került sor az intézmény udvarán. 

Molnár Júlia, a Szolnok-Tisza RC alelnöke az eseményen elmondta, hogy délvidéki testvérszervezetüktől, a zentai Rotary Clubtól, pontosabban a klubtagok feleségeinek ajánlására vették át a „Mosolygó alma” elnevezéssel ismert ötletet, s immáron harmadik éve juttatnak értékes és hasznos fejlesztő játékokat szolnoki óvodáknak. 

A jótékonysági akció jótevői a város cégei és magánszemélyei, akiknek óriási köszönet jár a jelenlegi veszélyhelyzetben is adakozásra képes szándékukért.

A Munkácsy úti óvoda nevében Nagyné Somogyi Katalin tagintézményvezető mondott köszönetet a felajánlásért, majd pedig a hatcsoportos, több mint száz gyermeket nevelő intézmény apróságai ünnepi műsort adtak elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában