Útinform

2021.12.06. 08:00

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Forras: Illusztrációfotó / Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik.

A 4-es főúton Szajol közelében, a 109-es és a 110-es km között új csomópontot építenek. Mindkét oldalon a belső sávot lezárták. A 111-es és a 112-es km között útfelújítás miatt, mindkét irányban szintén sávlezárás lassítja a haladást.

A 32-es főúton Jászberény közelében, a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

Kompok:

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között, az alacsony vízállás miatt bizonytalan ideig nem jár a komp. A pontonhíd továbbra is üzemel, de csak legfeljebb 10 tonna össztömegű járművek használhatják. A 10 tonnánál nehezebb, illetve a túlméretes járművekkel a 35-ös főúti Polgári Tisza-híd felé lehet kerülni.

Ezek is érdekelhetik