Felhívás

2021.12.11. 18:41

Javaslatokat vár a lakosságtól a VOSZ a jászkunsági Prima díj jelöltjeire

K. B.

Illusztrációfotó/ Shutterstock

Jövőre immáron tizennyolcadik alkalommal rendezi meg nagyszabású Prima díjátadó gáláját a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezete. Dr. Lits József elnöktől megtudtuk: már kiküldték a felhívást a megyebeli települések önkormányzataihoz, hogy tegyenek javaslatot az irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet, sajtó, népművészet, zeneművészet, valamint sport kategóriában jeleskedő, díjazásra érdemesnek tartott személyekre, csoportokra. 

Ugyanakkor kérik a lakosságot, hogy a környezetükben élők közül jelöljenek olyan személyeket a díjra, akikről úgy vélik, kiemelkedő teljesítményük alapján méltók lennének az egymillió forint jutalommal járó elismerésre. A jelöltek nevét, elérhetőségét és rövid indoklást tartalmazó javaslatokat december 31-éig juttathatják el a VOSZ-hoz (5000 Szolnok, Óvoda utca 2.) vagy ügyfélszolgálatunkhoz (5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 10., földszint 1.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában