Adventi időszak

2021.12.19. 07:00

Kitárta kapuit a karácsonyi falu Jászberényben

Illés Anita

Horváth Gyula és a Sentimento együttes is fellépett

Forrás: Pesti József

December 22-éig ünnepváró koncertek, helyi közösségek előadásai, sportbemutatók és kreatív foglalkozások várják az érdeklődőket a Szentháromság téren kialakított karácsonyi faluban. A lélekmelengető programsorozat részeként a Jó Szívvel Faházban idén is minden nap egy-egy jászberényi civil szervezetet, intézményt támogathatnak a látogatók az általuk kínált téli finomságok megvásárlásával. 

A hangulatos ünnepi rendezvény Horváth Gyula és a Sentimento együttes koncertjével kezdődött, majd másnap Sas Dániel és Keskeny Richárd zongoraművészek négykezes zongoraimprovizációval varázsolták el a közönséget. Farkas Zsombor akusztikus műsora, Tai Chi-bemutató, a Székely Mihály Általános Iskola tanulóinak előadása, az Etna zenekar és a Cool Christmas Swing Trio koncertje gazdagította a karácsonyváró esteket az elmúlt napokban. 

Hétvégén koncertekkel, bábszínházzal, a Roomli-kreatív ponton kézműves-foglalkozás­sal, a Déryné Rendezvényház­nál ünnepi fényfestéssel, gyertyagyújtással folytatódik a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában