Galériával

2021.12.15. 07:00

Laptoppal díjazták a jó tanulókat Karcagon

Az ajándékokat Plósz Csilla intézményvezető adta át a gyerekeknek.

Daróczi Erzsébet

Forrás: Daróczi Erzsébet

A Karcagi Tankerületi Központ a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindhárom tagintézményéből egy-egy szorgalmas, tehetséges diákot ajándékozott meg egy-egy laptoppal karácsony alkalmából. Az ajándékokat Plósz Csilla intézményvezető adta át a gyerekeknek.

A Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményből Jónás Lili Hanna 8. a osztályos tanuló kapta az ajándékot kitűnő tanulmányi eredményéért. Mint elhangzott, tantárgyi tudása mindenből alapos, szerteágazó, területi, körzeti, megyei, városi és intézményi matematika, irodalmi, környezetvédelmi és olvasó versenyeken is eredményesen szerepelt.

A Kováts Mihály Tagintézményből Csontos Márk 7. a osztályos vehette át a laptopot kiváló tanulmányi eredményéért. Rendkívül törekvő, maximalista, önmagával szemben is magasra teszi a mércét, érdeklődési köre sokirányú, sokszor vett részt tanulmányi versenyeken, kedvence a matematika Az iskolai sportéletben is meghatározó személyiség, igazi csapatjátékos - jellemezte őt az átadáskor az intézményvezető.

Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti iskolai tagintézményből Szabó Petra gimnazista kapta az ajándékot, aki hat éves kora óta jár zeneiskolába. Tanult csellón, majd furulyán, énekelt kórusban és jelenleg a magánének tanszak tagja, a zongora pedig a másik kifejező eszköze. Fogékony, törekvő, szorgalmas, megbízható, maximalista, ötletgazdag gimnazista az óvónőképző főiskolára készül - mondta róla Plósz Csilla. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában