Programok

2021.12.21. 09:40

Lemondták a nagyobb rendezvényeket a koronavírus-járvány miatt Jászárokszálláson

Kisebb programokat rendeznek a településen.

I. A.

Kézművesek, termelők kínálták portékáikat a vásárban

Forrás: Pesti József

A járványhelyzet miatt idén ugyan elmaradnak az Árokszállási Téli Esték nagyobb rendezvényei, azonban így is számos lélekemelő programon vehetnek részt az érdeklődők. Élő adventi naptár, kézműves-foglalkozások és játszóház, klasszikus zongorakoncert, adventi hangverseny gazdagítja a programsorozatot. 

A Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zenét tanuló diákjai ebben az évben is hangulatos karácsonyi koncerttel lepték meg a közönséget. A Szent Erzsébet Karitászcsoport a napokban élő betlehemet készített a templom kertjében, ahol megjelenítették Jézus születésének csodáját, majd a Szentháromság-templomban közös imádságra és szabadtéri vendéglátásra hívták a résztvevőket. 

A Petőfi Művelődési Ház szervezésében tartott kézműves adventi vásáron helyi alkotók, termelők kínálták saját kezűleg készített portékáikat, köztük például ékszereket, szappanokat, játékokat, horgolt kézimunkákat és termelői mézet. Advent negyedik vasárnapján a Déryné Vegyeskar adott ünnepi hangversenyt a templomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában