Karácsony

2021.12.24. 18:34

Sült báránnyal támogatta a karcagi kórházban dolgozókat a Hubai család

Az ajándékokat Nagyné László Erzsébet főigazgató munkatársaival együtt osztotta szét az osztályon dolgozó kollégáknak.

Daróczi Erzsébet

Az ajándékot Nagyné László Erzsébet főigazgató vette át

Forrás: Daróczi Erzsébet

A karcagi Kátai Gábor Kórházban Hubai Imre Csaba, a Nagykun Gazdakör elnöke, Hubai Imre közgyűlési elnök és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő adta át a Hubai család ajándékát – sült bárányt – pénteken, amelyet Nagyné László Erzsébet főigazgató vett át.

– A bárány speciális módon van elkészítve, fűszerezve, s a szenteste dolgozó kórházi alkalmazottaknak szántuk nagy tisztelettel azzal a céllal, hogy megerősítsük őket lelkileg is az ünnepnek megfelelően, és további munkájukhoz jó erőt, egészséget kívánjunk. 

Egyúttal szeretnénk kifejezni hálánkat a kórház összes dolgozója felé, hiszen nagyszerű emberi magatartással, hozzáállással, rendíthetetlen akarattal szolgálják a környék lakosságát ebben a nehéz, vírusos időszakban. 

– Családunk ezzel a kis szerény ajándékkal akarja megpecsételni, hogy elismerjük a dolgozókat és nagyszerű munkájukhoz további jó erőt, egészséget, sok sikert kívánunk. Bízom benne, hogy jó étvággyal fogják elfogyasztani a dolgozók és erősíti őket fizikailag, lelkileg is abban a munkában, amit szenteste is végeznek. Mi ezzel az adománnyal tudunk hozzájárulni a nagyszerű munkájukhoz. Boldog új esztendőt és jó egészséget kívánunk a kórház valamennyi dolgozójának – mondta Hubai Imre Csaba.

Az ajándékokat Nagyné László Erzsébet főigazgató munkatársaival együtt osztotta szét az osztályon dolgozó kollégáknak.

Fotó: Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában