Érdekesség

2021.12.30. 19:00

Tájékoztató készült a legnevesebb épületekről Ceglédről

A kódot mobiltelefonnal lefényképezve juthatunk el az említett oldalra, ahol számos információt találunk az adott helyszínről.

Hartai Gergely

A Kossuth Múzeum honlapján hozzáférhető „Cegléd épített öröksége” menüpontban huszonkét ceglédi középületről olvashatnak részletes ismertetőt, illetve tekinthetnek meg fotókat az érdeklődők – tájékoztat az intézmény. Megtudhattuk, a település nívós épületein hamarosan egy QR-kódot tartalmazó táblát is elhelyeznek. A kódot mobiltelefonnal (és az arra letöltött QR-kód leolvasó programmal) lefényképezve juthatunk el az említett oldalra, ahol számos információt találunk az adott helyszínről.

A huszonkét legimpozánsabb épület és intézmény között helyet kapott a vasútállomás, a városháza, a Református templom, az Óplébánia, a Kossuth Művelődési Központ és a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola is. A legérdekesebbek közt nevesítik továbbá a földhivatalt, az Evangélikus templomot, a városi könyvtárat, a járásbíróságot, a Kossuth Lajos Gimnáziumot és a Kossuth Múzeumot egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában