Márciusi legolvasottabb cikkek

2021.12.22. 15:53

Visszatekintés: életveszélyes sérülést szenvedett a kunszenti karambol egyik sofőrje

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat márciusban.

Szoljon.hu

Többen is megsérültek a Kunszentmártonnál történt karambolban

Forrás: Donka Ferenc

Kanadából kereste meg a szolnoki Hetényi Géza Kórházat Alberta állam tiszteletbeli konzulja, Szenthe Sándor. A konzul szerint egy kanadai magyar, Gulácsi István végrendeletében jelentős, mintegy 300 ezer dolláros, azaz közel 70 millió forintos összeget hagyott a Hetényi Géza Kórházért Alapítávány részére.

A pár rendszeresen hazalátogatott Magyarországra

Forrás: Beküldött fotó

Egy helyi lakos közlekedett március 14-én személyautóval a 442. számú úton, amikor egy körforgalomhoz érve áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, és ott összeütközött a körforgalomból kihajtó személyautóval. A balesetben a kunszenti sofőr súlyos, életveszélyes, míg a másik járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Március elején számoltunk be hírportálunkon arról, hogy a vírusmutációk terjedése miatt további szigorításokról kellett döntenie a Kormánynak az Operatív Törzs javaslata alapján. A március 5-i rendeletben tájékoztattak azokról a szabályokról, amelyeket az azt követő néhány hétben be kellett tartani. Ezekről Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is tájékoztatott.

Türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után 2021. március 10-én elhunyt dr. Hoffmann Imre nyugállományú tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság volt főigazgató-helyettese.

Forrás: Kiss János

Egy helyi lakost tett bejelentést a rendőrségre, mert tiszaszentimrei ingatlana elől, a Carlos névre hallgató, francia bulldog fajtájú kutyáját ismeretlen személy március 13-án ellopta. Az adatgyűjtést követően hamarosan körvonalazódott a feltételezett elkövető kiléte, akit kunhegyesi lakcímén az egyenruhások elszámoltattak. A 35 éves férfi tagadta, hogy ő vitte volna el a kutyát, ekkor azonban a bejárati ajtón hirtelen besétált a lopott kutya.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában