Mi történt ekkor?

2021.12.04. 13:00

Visszatekintés: fehér autóval „vadásznak” a jászberényi gyerekekre?

Cikkünkben összeszedtük, mely híreink voltak a legolvasottabbak az elmúlt években során ezekben a napokban.

Szoljon.hu

Képünk csak illusztráció

Karambolozott egy teherautó és egy személyautó a Jászárokszállás és Jászberény közötti, 3203-as úton 2020. december 4-én reggel, a jászdózsai elágazásnál. A személyautó vezetője Jászárokszállás irányából Jászberény felé haladt, amikor a vele szemben szabályosan közlekedő teherautónak ütközött majd az útárokba lehaladt. A baleset következtében a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Pesti József

A Szolnoki Rendőrkapitányság járőrei 2019. december 5-én 2 óra 30 perckor Szolnok egyik buszmegállójában, a padon egy félig fekvő helyzetben lévő nőt vettek észre. A nő egész teste reszketett, és a bőre tapinthatóan hideg volt. A járőrök haladéktalanul mentőt kértek a helyszínre. A mentőszolgálat munkatársai elmondták, hogy a nőn már a kihűlés jegyei mutatkoztak, ezért kórházba vitték.

Mezőtúr még 2008-ban jelezte olasz befektetőknek, hogy bivalytelepet szeretnének létrehozni a városban. Bár a felek már 2011-ben aláírtak Rómában egy megállapodást a fenntartható bivalytelep Mezőtúron való felépítéséről, időközben számos akadály merült fel. Mivel azonban a beruházás mind gazdaságfejlesztési, mind gasztronómiai és turisztikai szempontból előnyös és hasznos a település számára, az érintettek kitartottak.

Egyre több bivalyborjú születik a mezőtúri telepen – mondja Molnár János telepvezető
Fotó: Mészáros János

Egy fehér BMW-vel közlekedő férfi okozott riadalmat Jászberényben 2017 novemberében. A férfi az „anyósülést” kinyitva állt meg a gyerekek mellett, majd annyit mondott: „Szálljatok be, elviszlek benneteket!”. Szerencsére megzavarták a próbálkozó sofőrt, de az esetnek így is óriási visszhangja lett a városban és környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában