Szalay Ferenc

2022.01.16. 20:30

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

Szénási Szilviának és Tancsik Andreának mondott köszönetet a város első embere.

Mészáros Géza

Szalay Ferenc Fotó: Móricz-Sabján Simon

Szalay Ferenc polgármester szerény ajándékozás mellett mondott köszönetet a város lakói és a maga nevében két doktornőnek. Mint azt a városvezető a közösségi oldalán megfogalmazta: 

„A pandémia alatt nagyon sok ember tett komoly erőfeszítéseket azért, hogy segítsen a járványkezelésben, rengetegen vannak, akik erőn felül támogatták ilyen vagy olyan módon embertársaikat. A közelmúltban két nagyszerű doktornőnek, Szénási Szilviának és Tancsik Andreának mondtam köszönetet azért, hogy önként és térítésmentesen vállalt feladatként fáradhatatlanul járták az önkormányzat intézményeit, hogy azoknak a munkatársainknak, akik igénylik, felvilágosítást nyújtsanak a koronavírus-járványról, a betegség lefolyásáról, kezelési lehetőségekről, illetve az oltásokról. Ez a fajta szakmai hivatástudat és humanizmus példaértékű és tiszteletreméltó. Köszönöm a doktornők áldozatos munkáját ezúton is! – jelezte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában