Útinform

2022.01.07. 06:27

Itt lassíthatják a forgalmat közúti munkálatok a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik.  

Főutak:

A 4-es főúton, Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt mindkét oldalon a belső sávot elkerítették a forgalom elől, a járműveket a külső sávra terelik.  Távolabb, Törökszentmiklósnál a 4-es főutat a 46-os főúti-, valamint a Tiszapüspöki csomópont között építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóútra terelik át. Abony térségében a 401-es és a 32-es főúti csomópontok között a burkolatot javítják. A 80-as és a 93-as km között helyenként félpályás korlátozás követel figyelmet

Szolnokon, a 402-es főút József Attila úti szakaszán, a Bajcsy-Zsilinszky úti kereszteződésben csőtörés miatt Zagyvarékas felé lezárták a külső sávot.

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán, Nagyrév és Tiszabög között műszaki ok miatt szünetel az átkelés, a Tiszaroff és Tiszasüly közötti komp átmenetileg nem jár. 

Vezseny és Martfű (Tiszaföldvár) között, hétfő óta újra jár a komp. Az alsó szakaszon, Csongrád és Csépa között elbontották a pontonhidat, de a komp közlekedik.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (január 8-9.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. (A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában