Köszönet

2022.01.28. 14:04

Jégkrémadománnyal hálálkodtak a Szolnok-Tisza IC fiataljai

Háromezer adag jégkrémet kaptak a négy gimnázium diákjai.

Mészáros Géza

Az interactos fiatalok (balról, elöl Boda Márton elnök) képünkön a Varga Katalin Gimnázium kilencedikeseinek adják át a jégkrém-adományt Fotó: Nagy Balázs

Fogvacogtató hideg ide, fagyos, viharos szél oda, azon sebtében elfogyott háromezer adagnyi jégkrém Szolnok négy gimnáziumában pénteken. A Bestar Hungary Kft. által a Szolnok-Tisza Rotary Club ifjúsági szervezetének, a Szolnok-Tisza Interact Clubnak adományozott fagyasztott parfét fiatalok osztották szét fiataloknak.

Mint azt Molnár Júlia, a Szolnok-Tisza RC alelnöke és Boda Márton, a Szolnok-Tisza IC elnöke a jégkrémátadáskor hírportálunknak elmondták, az interactosok így fejezték ki köszönetüket a szervezetük jótékonysági akcióit támogató diákoknak.

A Szolnok-Tisza Interact Club tavaly decemberben alakult és azon nyomban meg is szervezték első jószolgálati projektjüket:

a négy szolnoki gimnáziumban (Varga, Verseghy, Tiszaparti, Széchenyi) adománygyűjtő- dobozokat helyeztek ki, amelyekben a szolnoki állatmenhely kisállatai számára gyűjtöttek kutyaeledelt, takarókat, tápot.

Karácsony után a helyszínre szállították az adományokat, melyet nagy örömmel fogadott a menhely. Az interactosoknak pedig most nyílt lehetőségük megköszönni az adományt gyűjtő iskolák tanulóinak a felajánlásokat, amely az iskolarádiókban is elhangzott. Akciójuk egyben tagtoborzás is volt.

Karácsony után vitték el adományukat, amit nagy örömmel fogadott a menhely. Fotó: Beküldött fotó

Mint kiderült, az alma materek kellemes hőmérsékletű folyosóin, a nagyszünetekben, az iskolán kívüli hideg ellenére is elfogyasztották a gimnazisták a jégrémeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában