Galériával

2022.01.01. 09:57

Közös trombitálással ünnepelték az év utolsó napját a szolnoki Ormos Imre Parkban

A 2021-es év egyik utolsó családi rendezvényére a Tallinn városrészben került sor, az Ormos Imre parkban. A "TALLINNI TROMBITÁLÁS" címmel meghirdetett eseményre a szervezők forró csokival és meleg teával várták a résztvevőket.

K. J.

Fotó: Kiss János

Sokan eljöttek, kicsik és nagyok egyaránt, mindenki kezében egy-egy trombita, "anyósnyelv" vagy kürt volt. A leghatalmasabb hangszert egy havasi kürtöt, a maga több mint három méteres hosszával Bognár Péter trombitás hozta, melyet aztán meg is szólaltatott. Ádám Csaba a rendezvény szervezője visszaszámlálással adott jelt a szilveszteri trombitákkal felszerelkezett gyerekeknek. A havasi kürt szólalt meg először, az ő hangjához csatlakoztak a kicsik hangszerei és megpróbálták túlharsogni azt. 

Mindenki nagyon jól érezte magát, hiszen a park és a jó idő nagyszerű lehetőséget biztosított a kikapcsolódásra. A résztvevők örömmel ünnepelték az év utolsó napját. A rendezvényt a Tallinn-Alcsi Városrészért Egyesület hagyományteremtő szándékkal indította, nem titkolva azt, hogy a városrészben lakó családokat minél közelebb szeretné hozni egymáshoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában