Maszkokkal segíti Karcagot egy vállalkozó

A koronavírus-járvány elleni védekezéshez nyújtott támogatást.

Daróczi Erzsébet

Papp Bernadett-től Szepesi Tibor vette át a maszkokat

Forrás: D. E.

Papp Bernadett vállalkozó 7500 orvosi maszkot adományozott az önkormányzatnak. Ezeket a városházán Szepesi Tibor polgármester vette át a minap. – Nagy szükségünk van a védekezéshez ilyen adományokra, hiszen a koronavírus még itt van közöttünk – mondta Szepesi Tibor. 

– Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk védekezni a szociális, az egészségügyi, az oktatási intézményekben és a városházán is, ahol nagyon sokan megfordulnak, intézik ügyeiket, sokan vannak zárt térben egy helyen, nagyon fontos, hogy a fertőtlenítőeszközök, a maszkok rendelkezésünkre állja­nak. Ma Papp Bernadett vállalkozótól kaptunk 7500 maszkot. Maga a város és az önkormányzat is törekszik arra, hogy minél több eszközt beszerezzen. Remélem, hamarosan kilábalunk a járványból, de addig is nagy szükség van arra, hogy a vállalkozók társadalmi szerepvállalásként támogassák a várost és a lakosságát a védekezésben, amit nagyon szépen köszönünk, ahogy ezt a mai adományt is – fogalmazott a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában