Útinform

2022.01.23. 07:05

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Forras: Illusztráció/Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik.  

A 4-es főúton,

  • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt megváltozott a forgalmi rend. A belső sávot mindkét oldalon elkerítették a járművek elől, csak a külső sáv járható.
  • a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.

Törökszentmiklósnál, a 4-es főutat a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspöki csomópont között építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóútra terelik át.  

Törökszentmiklóson, a 46-os főút átkelési szakaszán, a Városháza közelében csatornázási munkák miatt egy sávot lezártak. 

Kompok:

Nagyrév és Tiszabög között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés. A Tiszaroff-Tiszasüly között közlekedő komp átmenetileg nem üzemel. Az alsó szakaszon, Csongrád és Csépa között elbontották a pontonhidat, de a komp közlekedik.

Kamionstop:

A kamiontilalom vasárnap este 10 óráig van érvényben. (A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában