Jászkunság

2022.01.10. 09:25

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbet az elmúlt héten

Módosították a vádat, csökkentették a károkozást Bróker Marcsi ügyében, frontális karambol történt Szolnokon, a Karinthy úton – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Mészáros János

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2017. június 9-én 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, kétrendbeli sikkasztás és számvitel rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat a vádlottal szemben. A vádirat szerint a Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező képviselőjeként az ügyfeleit tévedésbe ejtve a cég 15 éves működése alatt összesen 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott.

Forrás: Mészáros Géza

Az M4-es út megyei szakasza idén január elsején felkerült a fizetős utak listájára. A vonatkozó rendelet alapján az e-matrica rendszerben díjkötelessé válik az autóút Abony és Törökszentmiklós-nyugat közötti szakasza is.

Két személyautó karambolozott január 4-én délelőtt Szolnokon, a Karinthy Frigyes úton. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek egy személyt kiszabadítottak az egyik járműből, majd áramtalanították az autókat. A balesetben érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

Egy taxisofőr tett bejelentést a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 6-án a déli órákban, hogy a Szolnok belvárosában pár perccel korábban szállított utasa, aki azóta már elhagyta az autót, ellopta a jármű két első ülése között elhelyezett 70 ezer forintját.

Pénteken reggel számoltunk be hírportálunkon arról, hogy aznap este megkezdik a hóágyúzást a Várkonyi téri szánkózódombon. Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, több környezeti hatás együttes jelenléte kell ahhoz, hogy élvezetesen, de közben biztonságosan is használhatóvá alakítsák a közkedvelt domborulatot.

Forrás: Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában