Galériával

2022.01.20. 14:02

Nagy értékű adományt kapott a karcagi kórház és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltsége

A Kátai Gábor Kórház és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége részére mintegy kétmillió forint értékű Hollandiából érkezett kórházi adományt - gyógyszertároló szekrényeket, srtresszoldó takarókat, többféle speciális matracokat és orvosi maszkokat - adott át a Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör nevében Fodor Gusztáv lelkész, alapító.

Daróczi Erzsébet

Közel kétmillió forint értékben érkezett adomány Fotó: Daróczi Erzsébet

A külföldről érkezett adományt Nagyné László Erzsébet, a kórház főigazgatója és Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség igazgatója vette át. A főigazgatósághoz tartozó öt szociális és egy gyermekvédelmi intézményhez kerülnek a modern gyógyszertároló szekrények, a stresszoldó takarók pedig a gondozottak komfortérzetének javítását szolgálják majd. A kórházban is hasznosak az az ápoltak gyógyulását elősegítő speciális matracok, takarók. Az adomány pakolásában F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre közgyűlési elnök is segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában