Tájékoztatás

2022.01.06. 09:00

Oltópont működik a védőnői tanácsadóban Jászapátin

Több időpontban is oltópont működik januárban a Jászapáti járásközpontban – tájékoztatott közösségi oldalán az önkormányzat.

Illés Anita

Illusztrációfotó: Mészáros János

Az oltópont a védőnői tanácsadóban (Petőfi Sándor út 4–6.) fogadja a lakosokat, ahol előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval kérhető a koronavírus-fertőzés elleni vakcina. Az oltópontot a rendelő hátsó bejáratán, a parkoló felől lehet megközelíteni. 

Csütörtökön és pénteken tizennégy és tizennyolc óra között, szombaton pedig tíz és tizennyolc óra között van lehetőség az oltásra. Az oltópont az elkövetkezendő hetekben is működik majd. Január tizenharmadikán és tizennegyedikén délután kettő óra és este hat óra között fogadják az érintetteket, mint ahogy január tizenötödikén is. Január huszadikán és huszonegyedikén is tizennégy és tizennyolc óra között kérhetik az oltást, január huszonkettedikén pedig tíz órától lesz nyitva az oltópont. A hónap utolsó hetében csütörtökön délután kettő és este hat óra között lesz lehetőség kérni a vakcinát. Január utolsó szombatján pedig tíz és tizennyolc óra között lesz erre lehetőség a védőnői tanácsadóban működő oltóponton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában