Egyeztetés

2022.01.11. 07:00

Rendkívüli testületi ülést tartottak Törökszentmiklóson

Két napirendi pontot tárgyalt a törökszentmiklósi képviselő testület.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az új év első rendkívüli ülésén két napirendi pontot tárgyalt a törökszentmiklósi képviselő testület. Megállapították az önkormányzati köztisztviselők ez évi illetményalapját, második napirendi pontként pedig a TOP Plusz pályázat benyújtásáról döntöttek.

Utóbbi esetében a Galambos park és környékének fejlesztését célozza meg a város, a területről még 2019-ben készíttetett tanulmánytervet az önkormányzat.

– Ez a tanulmányterv nagyon szerteágazó volt, a parkrészre is kiterjedt. Az Alatkai út torkolatába parkolóhelyeket szeretnénk kialakítani, magába a parkba pedig sétaútvonalakat tervezünk, illetve kalandpark jellegű építményeket szeretnénk kihelyezni a gyermekek számára. A park területén álló tó kortársával és környezetrendezésével pihenőhelyet illetve egy fedett közösségi teret szeretnénk, sütögetővel és kemencével. Egy futókört is tervezünk a park körül, vagyis egy komplex, zöldfelületű közösségi teret szeretnének kialakítani a városlakók számára – mondta Markót Imre, Törökszentmiklós polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában