Tájékoztatás

2022.01.25. 06:30

Rövid időre bezárják a berényi állatkertet

Egy turisztikai projekt keretében az állatbemutató helyek, illetve a kiszolgáló infrastruktúra felújítását végzik a szakemberek.

Illés Anita

Forrás: MW-Archív

Január 31-től ideiglenesen bezárja kapuit a Jászberényi Állat- és Növénykert a folyamatban lévő fejlesztések miatt – tájékoztatott közösségi oldalán a gyűjtemény. Egy turisztikai projekt keretében az állatbemutató helyek, illetve a kiszolgáló infrastruktúra felújítását végzik a szakemberek. Az állatkert számos pontját érintő fejlesztések legintenzívebb időszaka illeszkedik a legkevésbé látogatott periódushoz annak érdekében, hogy minél kevesebb látogatótól vegyék el az állatkerti élményeket. 

Megtudtuk azt is, hogy az ütemtervek alapján az építési munkák ebben az időszakban érintik a főbejáratot, valamint annak környezetét, ezért a Jászberényi Állat- és Növénykert január 31-én egy rövid időre bezárja kapuit a látogatók előtt. 

A tervek szerint március elsején újranyit a létesítmény. 

– Idén nyáron új időszámítás kezdődik az állatkertben. A munkálatok befejeztével egy szebb, modernebb környezetbe várjuk vissza látogatóinkat, addig pedig köszönjük megértésüket és türelmüket – írták közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában