Esemény

2022.01.15. 07:00

Szentmisével mondtak köszönetet a Rákóczifalváért végzett munkáért

A misét Kómár István atya celebrálta.

Kovács Berta

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

A település jelentősen fejlődött az elmúlt időszakban. A kisváros élhetőbbé tételéhez nagyon sok ember hozzájárult munkájával, tenni akarásával. A hétvégén az önkormányzat kezdeményezésére hálaadó szentmisét tartottak a római katolikus templomban, ahol az elmúlt évek eredményeiért adtak hálát, és köszönetet mondtak mindazoknak, akik ezekhez az eredményekhez hozzájárultak. 

A misét Kómár István atya celebrálta. Az eseményt megtisztelte Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár is, a néhai dr. Hoffmann Imre államtitkár utódja, valamint jelen volt dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is.

– A beruházások során az itt dolgozó cégek munkatársai a forrásszerzéstől a tervezésen át a kivitelezésig nagyon lelkiismeretesen, felelősségteljesen, emberségesen, a lakosság igényeit is figyelembe véve végezték munkájukat, amit valamiképp meg akartunk nekik köszönni – mutatott rá dr. Túróczi Imre polgármester arra, honnan jött a mise ötlete. A templomi megemlékezéssel egyébként szeretnének hagyományt is teremteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában