Tanácsok

2022.01.23. 14:02

Tündérszépek 2022 – Így válassz az alkatodhoz illő fürdőruhát

Már lehet jelentkezni idei szépségversenyünkre. Ezúttal abba szeretnénk segítséget nyújtani, mire figyeljetek, amikor majd a fotózáshoz vagy a kifutóra választotok fürdőruhát.

Mester-Horváth Nikolett (baon.hu)

Forrás: Illusztráció/Morva Daniella

Mint arról már többször is beszámoltunk, megkezdődött a jelentkezési időszak a Tündérszépek 2022 elnevezésű szépségversenyünkre, ahol felejthetetlen élményekért és értékes nyereményekért szállnak versenybe a megye legszebb lányai.

Ezt szem előtt tartva szeretnénk segíteni abban, hogy a jelentkezők a versenyen, fürdőruhában is magabiztosan léphessenek a kifutóra és elégedetten állhassanak fotóriporterünk kamerája elé.

Fontos, hogy minden nőnek legyen olyan fürdőruha a gardróbjában, amiben a vízparton vagy épp egy szépségversenyen is királynőnek érezheti magát. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy alkathoz illő, a testi adottságokhoz passzoló fazont válassz magadnak.

Az alma alkatú lányok esetében a váll, a has és a mell a hangsúlyos, míg a lábaik vékonyak. Ha magadra ismertél a leírásból, érdemes olyan fürdőruhát választanod, ami a dekoltázsodat hangsúlyozza, például egy nyakba kötős háromszög alakú darabot vagy egyrészes fürdőruhát.

A körte alkatú hölgyeknél a csípő, a fenék és a comb a hangsúlyosabb, ezért ha ebbe a típusba tartozol, olyan fürdőruha ideális számodra, ami felülre vonzza a tekinteteket. Alulra mindenképpen sötét, egyszínű alsót, felülre pedig nyugodtan mintás és fodros fazont válassz.

Amennyiben homokóra alkattal áldott meg a genetika, akkor szerencsés helyzetben vagy, bármilyen bikinit viselhetsz. Az egyszerű, és az extrém fazonúból, valamint a színes és mintás darabokból is bátran válogathatsz.

Ha az atletikus vagy fiús testalkatú lányok táborát erősíted, mindenképpen olyan bikinit válassz, ami kiemeli a nőiességedet. Ne ijedj meg a fodrok és a csajos színek használatától. Az egyrészes fürdőruhát viszont érdemes teljesen mellőznöd a ruhatáradból.

Íme pár hasznos, általános tanács a megfelelő fürdőruha kiválasztásához:

  • a hosszanti csíkos darabok optikailag hosszítják a testet
  • ha széles a vállad, érdemes asszimetrikus pántú és mintájú, nyakba kötős bikinit választanod
  • a V-kivágású felsők szuper dekoltázst varázsolnak
  • a csíkos bugyi szélesíti a csípőt
  • a mintás, zárt felsőrész szélesíti a mellkast

Forrás: life.hu

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában