Fejlesztés

2022.01.22. 17:00

Új polgárőr autó állt szolgálatba Jásziványon

A szolgálati autót szombaton adták át a közösségnek.

Illés Anita

Forrás: Illés Anita

A Jásziványi Polgárőr Egyesület a Magyar Falu Program keretében pályázott és nyert ötmillió forintot egy új Suzuki típusú gépjármű beszerzésére. A szolgálati autót szombaton adták át a közösségnek. 

– Az önkormányzat folyamatosan pályázik a Magyar Falu Programban, mely az ötezer fő alatti településeknek nyújt segítséget. Örömünkre szolgál, hogy a program részeként, a Falusi Civil Alapnak köszönhetően a civil szervezetek előtt is megnyílt a pályázati lehetőség, így egy új autóval gazdagodott a polgárőrség – mondta Tari András polgármester.

Az átadó eseményen Pócs János országgyűlési képviselő méltatta a jásziványi polgárőrök munkáját, akik eddig saját autóikkal szolgálták a falu közbiztonságát. A honatya egy világító és villogó fényhidat adományozott a polgárőröknek, amely növeli a jármű láthatóságát. Mihályi Zoltán, az egyesület elnöke köszönetét fejezte ki mindenkinek. Elmondta azt is, hogy a civil szervezet a minap a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán háromszázötvenezer forintot nyert az autó fenntartására. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában