Útinform

2022.01.19. 08:53

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint katonai konvojmozgás várható 6.30-tól 15.00 óráig Szolnok és Mátraháza között, a 32-es főút - 3-as főút - 24-es főút útvonalon. 

Gyorsforgalmi utak:

Az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik. 

Főutak:

A 4-es főúton Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt mindkét oldalon lezárták a belső sávot, a forgalom a külső sávokon halad.

Távolabb, Törökszentmiklósnál a 4-es főutat a 46-os főúti-, valamint a Tiszapüspöki csomópont között építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóútra terelik át. Ugyancsak a 4-es főúton, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között műszaki ok miatt szünetel az átkelés, a Tiszaroff és Tiszasüly közötti komp átmenetileg nem jár.

Az alsó szakaszon, Csongrád és Csépa között elbontották a pontonhidat, de a komp közlekedik. 

Kamionstop, kompközlekedés:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, (január 22-23.-án) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben. (A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában