Tájékoztatás

2022.02.04. 19:00

A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon is változik a menetrend

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

szoljon.hu

Fotó: MTI / Róka László

Budapesten, a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső, illetve a Keleti pályaudvar és Ferencváros között május 6-ig éjszakánként 23:30-tól 4 óráig pályafelújítást végeznek. Emiatt a Budapest–Hatvan és a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek - közölte hírportálunkkal a MÁV Zrt.

A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon:

  • A Keleti pályaudvarról Szolnokra 23:55-kor és 0:55-kor induló, továbbá Szolnokról a Keleti pályaudvarra 21:19-kor és 22:19-kor induló S60-as vonat utasainak a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között pótlóbuszokkal kell utazniuk.
  • Mindkét vonalon a pótlóbuszok a Keleti pályaudvar mellől, a vonatok menetrendjéhez képest korábban indulnak, illetve később érkeznek.

A Budapest–Újszász–Szolnok, a Szolnok–Hatvan, a Szolnok–Vámosgyörk és a Budapest–Hatvan vonalon február 5-én és 6-án módosul a menetrend, mert Újszász és Szolnok között karbantartást végeznek.

  • Módosul néhány szolnoki S60-as és Z60-as vonat menetrendje.
  • A 82-es számú Hatvan–Szolnok vonalon 9 és 16 óra között Újszász és Szolnok között 13 perccel később közlekednek a vonatok, illetve a Szolnokról 8 és 15 óra között indulók Szolnok és Újszász között 5 perccel korábban közlekednek.
  • A 86-os számú Vámosgyörk–Újszász–Szolnok vonalon 7 és 15 óra között a vonatok Újszász és Szolnok között nem közlekednek, illetve a Szolnokról 7 és 16 óra között induló vonatok Szolnok és Újszász között nem közlekednek. Ebben az időszakban pár szolnoki Z60-as vonat Abonyi út megállóhelyen is megáll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában