Galériával

2022.02.03. 17:02

Átadták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Díjakat

Február elsején ünnepeljük a Civilek Napját. Ennek apropója kapcsán civil szervezetek és magánszemélyek vehettek át elismerést.

Kovács Berta

A szolnoki Baross úti Civil Központban tartották meg a rendezvényt Fotó: Nagy Balázs

Fotó: Nagy Balázs

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Díjat hagyományteremtő szándékkal 2019-ben alapította meg a megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokos CONTACT MKSz.

A díj minden olyan megyei személynek, illetve szervezetnek adományozható, a civil közösség érdekében kifejtett példaértékű tevékenységének elismeréseként. Ez évben is számos jelölés érkezett be. Minden évben két magánszemélynek és szervezetnek adható az elismerés, idén azonban a Contact Mksz elnöksége plusz egy díjazottról is döntött.

A szolnoki Baross úti Civil Központban csütörtökön megtartott rendezvényen szervezetként a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület, a Jászsági Pálinka Lovagrend Egyesület és a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság, magánszemélyként pedig Herceg Antal, a Mezőtúri Szépkorúak Hagyományőrző Klubjának vezetője, valamint Pogány Gábor Benő, a Szolnoki Művészeti Egyesület elnöke vehette át a jól megérdemelt oklevelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában