Celebfigyelő

2022.02.20. 16:53

Mindenkit meglepett legújabb tetoválásával Kis Grófo

Február közepén a romantika került a középpontba, hiszen 14-én volt Valentin-nap. Mutatjuk, hogyan ünnepeltek celebjeink!

Forrás: Kis Grófo Facebook

A szolnoki születésű előadó, Kis Grófo egy igazán különleges ajándékkal lepte meg szerelmét, ami nem volt más, mint egy tetoválás.

A törökszentmiklósi énekes, Molnár Ferenc Caramel szűkszavú volt Valentin-napi Facebook posztjában, de a fotó alapján kiderült, hogy ő lufival és egy csokor virággal kedveskedett a feleségének.

A jászberényi gyökerekkel rendelkező fitneszedző, Rubint Réka egy igazán érzelmes posztot tett közzé közösségi oldalán a szerelmesek napján.

Rubint Rella influenszer, a napokban Jászberényből Ciprusra helyezte át bázisát. A Valentin-napról természetesen ő sem feledkezett meg, és egy nagyon aranyos videót posztolt Instagram-oldalára.

A Szolnokon született modell, fotós Annoni (Debreczeni) Zita kisfiával és férjével, Giannival tett fel egy közös képet, amihez csak annyit írt, hogy: "Az összes Valentinom egy képen!"

A ceglédi származású színésznő, Farkasházi Réka egy étteremből jelentkezett be február 14-én. A fotó alatti leírásban elmondta, hogy mennyire boldog, hogy a szeretet jelen van az életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában