Galériával

2022.03.27. 15:25

A fiatalok helyzetéről értekeztek a karcagi Gazdaszékházban

A megjelenteket Hubai Imre Csaba megyei elnök köszöntötte.

Daróczi Erzsébet

Balról: Szepes Tibor, Hubai Imre Csaba, F. Kovács Sándor és Hubai Imre Fotó: Daróczi Erzsébet

Fiatal karcagi és környékbeli fiatalokat tömörítő civil szervezetek vettek részt vasárnap azon a baráti beszélgetésen, melyet a MAGOSZ szervezett a karcagi Gazdaszékházba.

 

A megjelenteket Hubai Imre Csaba megyei elnök köszöntötte, s mint mondta, a találkozó célja értékelni a kialakult helyzetet és a fiatalok jövőbeni szerepét. A fiatalok szakmailag képzettek, elkötelezettek, a nemzeti gondolkodásuk megvan, lehet építeni rájuk hosszú távon, épp ezért szeretnénk, ha a Fiatal Gazdatagozat, a Nexus és a Fidelitas egy cél, a nemzeti fejlődés érdekében összefogna. 

Mi, az idősebb korosztály képviselő azt tudjuk elmondani nekik, amit átéltünk az '56-os forradalomtól a rendszerváltáson át a mai nemzeti kormány munkájáig, eredményéig 

– mondta az elnök.

A köszöntő után F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Hubai Imre, megyei közgyűlési elnök és dr. Fazekas Sándor földügyi kormánybiztos szólt a mezőgazdaság, az élelmiszeripar jelenéről, s arról mennyire fontos, hogy az ágazat jól teljesítsen hazánkban a jövőben is, valamint arról, hogy azt a békés állapotot megteremtsük, amivel tud fejlődni és fent tud maradni az ország. 

Szó volt a családpolitika, a térségi gazdaságot érintő projektekről is. Az előadók mindannyian számítanak a fiatalokra, s azt kérték tőlük, meglévő szakmai tudásukat bölcsen aknázzák ki, hiszen ezen múlik mindannyiunk jövője. A fiatalok képviseletében Hubai Margit Marianna, a Fiatal Gazdatagozat elnöke és Ökrös Dávid, a NEXUS elnöke mutatta be szervezetüket, céljaikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában