Hagyomány

2022.03.07. 06:30

Az időjárással is meg kellett küzdeniük a Tisza-tó körüli biciklitúra résztvevőinek

A kerékpártúrán részt vett Nagy Viktor olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, illetve Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója is.

Ujvári László

Oda-vissza teljesítették a Tiszafüred-Abádszalók távot Fotó: Ujvári László

Hagyományos, azonban a körülményeket tekintve mégis szokatlan kerékpártúrát szerveztek szombaton. A biciklisek oda-vissza teljesítették a Tiszafüred–Abádszalók távot. Az időjárás nem volt túlzottan kegyes a szervezőkhöz és a résztvevőkhöz, kellemetlen, szeles idő fogadta a kerekezőket. A létszámra is rányomta bélyegét az időjárás, ugyanakkor a kis létszámú csapat annál nagyobb lelkesedéssel vágott neki az előtte álló kilométereknek.

Közvetlenül az indulás előtt a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban tartott rögtönzött megnyitót F. Kovács Sándor miniszteri biztos, aki úgy fogalmazott: a Tisza-tó ilyenkor is gyönyörű, minden kilométeren valami csodálatos várja a túrázót. Mint a közösségi oldalon megjelent bejegyzéséből kiderült: a túrát valamennyien sikeresen teljesítették, Tiszaderzsen és Abádszalókon tartottak pihenőt, ahol frissítővel és harapnivalóval várták a tekerőket.

A kerékpártúrán részt vett Nagy Viktor olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, illetve Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában