Sajtótájékoztató Jászladányon

2022.03.23. 06:45

Az ország biztonságának megteremtése a legfontosabb cél

Az április harmadikai országgyűlési választások tétjéről és a jászsági fejlesztések jelentőségéről beszélt a település művelődési házában tartott sajtótájékoztatóján Szentkirályi Alexandra. A kedd délutáni eseményen a kormányszóvivő kiemelte, az utóbbi 4 évben mintegy 140 milliárd forint értékű fejlesztés érintette a Jászságot.

Hartai Gergely

Szentkirályi Alexandra, Pócs János és Bertalanné Drávucz Katalin Fotó: Hartai Gergely

Azt gondolom, a választás nem csupán a fejlesztések továbbviteléről és az előrehaladásról szól majd. Mint látjuk, bizonytalanságok között éljük az életünket. A koronavírus-járvány ötödik hullámának lecsengése után a szomszédos országban háború zajlik. Ezek a helyzetek rávilágítanak arra, hogy olyan emberekre van szükség, akik biztos kézzel vezetik az országot – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

A programon felszólalt a Jászság országgyűlési képviselője, Pócs János is, aki szavaiban Jászladány vezetését méltatta. A honatya emlékeztetett: korábban, a helyi konfliktusok miatt számos alkalommal került az országos média látómezejébe a település. 

– Amikor azonban az önkormányzat úgy döntött, hogy feloszlatja a régi testületet, akkor kerestek és találtak olyan polgármestert, aki megteremtette a békét – fogalmazott a képviselő.

 

A rendezvény végén Bertalanné Drávucz Katalin polgármester vette át a szót. Mondandójában egyebek mellett arra is kitért, hogy a közelmúltban jelentős forrásból gazdálkodhattak. Jászladányra ugyanis az elmúlt tíz évben több mint 10 milliárd forint értékű fejlesztés érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában