Rekonstrukció

2022.03.28. 16:42

Felújítják a szolnoki Moha úti pakolókat

A munkálatok április elején kezdődnek.

P. Pusztai Nóra

Fejér Andor alpolgármester Fotó: Nagy Balázs

A Moha úti játszótér melletti parkolók felújításáról tartott sajtótájékoztatót hétfőn a helyszínen Fejér Andor alpolgármester. A munkálatok április elején kezdődnek.
 

– A Moha úti társasház és az önkormányzat közötti szorosabb együttműködés már évekkel ezelőtt a Szántó körúti kerékpárút építésével kezdődött. Sikerült egy azóta már közkedveltté vált szakaszt megépíteni – tekintett vissza az alpolgármester.

A következő lépés a társasház mögött lévő szennyvízhálózat felújítása volt, melyhez ugyancsak együttműködésre volt szükség. A 2,7 milliárd forintos CLLD pályázati forrásból modern játszóteret építettek a házak közötti területen, melyet nemrégiben át is adtak.– Elérkeztünk az utolsó lépcsőhöz, jövő héten indul a parkolók és a közöttük húzódó út rekonstrukciója, csapadékvíz-elvezetés kiépítése és a járdák felújítása – részletezte a következő hónapokra vonatkozóan.
 

A hatvannyolc hagyományos és további három mozgássérülteknek készülő parkolóhely építésének idejére a környéken lakók türelmét kérik. A területet ugyanis lezárják, az éppen aktuális munkafolyamatokról a kivitelező szórólapon tájékoztatja az érintetteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában