Kikapcsolódás

2022.03.31. 10:57

Hamarosan átadják az új sportparkot Cibakházán

Először a tetőszerkezet készült el, majd az alá helyezték a street workout pálya eszközeit.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Sportpark épül a négyezer-négyszáz lelkes településen. Az alapozási munkák néhány hete kezdődtek, a szükséges területet kijelölték és lebetonozták. Először a tetőszerkezet készült el, majd az alá helyezték a street workout pálya eszközeit. Így amíg a kisebbek a csúszdázást és hintázást élvezik, addig szüleik is hasznosan tölthetik a szabadidőt a Béke téren.

– Pont itt szemben van a játszótér, a korábban leadott négy helyszínből ez tűnt a legideálisabbnak. Még évekkel ezelőtt pályáztunk a Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Programban, az önkormányzat a területet biztosítja, míg ők a telepítés költségeit vállalják – részletezte Hegyes Zoltán polgármester, aki a helyszínen arról is beszámolt, hogy a tervek szerint hamarosan el is készülhet a „felnőtt játszótér”. 

 

A nyolc eszköz tolódzkodásra, húzódzkodásra, has-, hátizom erősítő gyakorlatokra és fekvőtámaszra, valamint lépcsőzésre, illetve függeszkedésre lesz használható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában