Jászapáti

2022.03.01. 20:04

Interaktív lakossági fórumot tartott Pócs János

A magyar gazdaság fejlődése, a Jászságba érkezett fejlesztési támogatások és a világpolitikai helyzet is téma volt Pócs János interaktív lakossági fórumán kedden este Jászapátin.

Illés Anita

Az országgyűlési képviselő meghívására Hidvéghi Balázs az Európa Parlament képviselője és Szentesi Zöldi László újságíró, külpolitikai szakértő válaszolt a résztvevők kérdéseire.

Nem szabad megengedni, hogy visszatérjünk a kudarcos Gyurcsány-korszakhoz, amely minden szempontból tönkretette Magyarországot

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs a fórum előtti sajtótájékoztatón. Hozzátette: az elmúlt tizenkét évben folyamatosan erősödött a magyar gazdaság, csökkent az államadósság, növekedtek a bérek.

Meg kell őrizni ezeket az eredményeket. Ehhez pedig az kell, hogy a Fidesz-KDNP tudja folytatni a kormányzást. Különösen fontos, hogy az orosz-ukrán háborús helyzetben megőrizzük nyugalmunkat. Végképp nem szabad megengedni, hogy felkészületlen politikusok kezébe kerüljön az ország sorsa. Magyarország békét akar. Ki kell maradnunk ebből a háborúból, segíteni kell a bajba jutott embereket

– mutatott rá a képviselő.

Szentesi Zöldi László kiemelte, hogy az elmúlt három ciklusban olyan mértékű támogatás, fejlesztés, intézményi segítség, pályázati forrás érkezett a Jászságba, amelyre korábban nem volt példa. Pócs János elmondta, hogy több mint tizenötmilliárd forint értékű fejlesztés érkezett Jászapátira, jelentős munkahelyteremtő beruházások, infrastrukturális projektek valósultak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában