Útinform

2022.03.27. 07:14

Itt lassíthatják a forgalmat közúti munkálatok a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Máthé Zoltán / MTI

Forras: Máthé Zoltán / MTI

Az Útinform tájékoztatása szerint a 46-os főút

  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszát felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák kezdődtek, ezért két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

 

A Tiszaszentimre-Kunmadaras összekötő úton burkolat felújítási munkák kezdődtek. Az 1-es és a 4-es km között szakaszon helyenként a fél útpályát lezárták. (3219-es jelű út) 

Kompok:

 

A Tisza szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés. Tiszaroff és Tiszasüly között újra jár a komp.

 

Kamionstop:

 

A kamiontilalom 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad "hazagurulni", ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában