10. évfordulójuk volt

2022.03.21. 13:03

Jubileumot ünnepelt a szolnoki Hetényi Géza Kórházért Alapítvány

Alapításának tizedik évfordulóját ünnepelte hétfőn a Hetényi Géza Kórházért Alapítvány, melyet a betegek hatékonyabb gyógyítását segítő szakmai színvonal emelése céljából hozott létre 2011-ben Pelléné Polónyi Ágnes, dr. Péter Lívia, Agócs Attila, dr. Tölgyes Anna és dr. Bene Ildikó.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Beküldött fotó

– Olyan városban élünk, melynek lelke van– hangsúlyozta nyitóbeszédében Szalay Ferenc polgármester, aki megköszönte a vállalkozóknak az alapítvány folyamatos és nagylelkű támogatását. 

Forrás: Beküldött fotó

Az elmúlt tíz évben közel háromszázötven millió forintot adományoztak az alapítványnak, melyből a kórház számtalan fontos, életmentő és korszerű berendezést, eszközt tudott vásárolni, egyebek mellett betegellenőrző monitorokat, laboratóriumi berendezéseket, EKG készülékeket, infúziós pumpákat, különböző kézi műszereket

– ismertette az ünnepségen Kelemen Éva, ápolási igazgató, majd felolvasta a az alapítvány kuratóriumi elnöke, dr. Maroska Anikó köszöntő szavait. 

Piroska Miklós, a kórház főigazgatója a rendezvényen arról beszélt, az elmúlt tíz évben több milliárd forintnyi fejlesztés valósulhatott meg az intézményben, amely jelentősen átalakult az elmúlt években. 

Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában