Útinform

2022.03.22. 07:02

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Illusztrációfotó/Shutterstock

Illusztrációfotó/Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint a 46-os főúton,

  • A Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra lehet számítani.
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák kezdődtek, ezért két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

 

A 4-es főúton, 

  • Cegléd és Abony között az út menti növényeket gondozzák. 8-tól délután 2-ig útszűkület mellett dolgoznak.

 

A Tiszaszentimre-Kunmadaras összekötő úton burkolat felújítási munkák kezdődtek. Az 1-es és a 4-es km közötti szakaszon helyenként a fél útpályát lezárták.  

Kompok:

 

A Tisza szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés, valamint Tiszaroff és Tiszasüly között sincs átmenetileg kompjárat.

 

Kamionstop:

 

A kamiontilalom ezen a hétvégén (március 19. - 20.) szombat este 10 órától vasárnap este 10-ig lesz érvényben. Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad "hazamenni", ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában