Jászkunság

2022.03.14. 15:25

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Bombariadó miatt lezárták a szolnoki Jubileum tér egy részét, Karcagig épülhet tovább az M4-es autóút – többek között ezek a cikkek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Az M4 gyorsforgalmi út Abony és Törökszentmiklós közötti szakasza Szolnok határában az átadóünnepség napján Fotó: Mészáros János

Fotó: Mészáros János

1. Bombariadó miatt lezárták a szolnoki Jubileum tér egy részét

Bombariadó miatt zárták le a szolnoki Jubileum tér egy részét március 6-án, vasárnap este. Egy szolnoki lakos egy gazdátlan, barna színű táskát talált a tér egyik buszmegállójának padján. A bejelentést követően a rendőrök 100 méteres körzetben lezárták az érintett területet a járműforgalom és a gyalogosok elől

 

2. Karcagig épülhet tovább az M4-es autóút

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, a Tisza-tó miniszteri biztosa a közösségi oldalán osztott meg március 10-én, csütörtök reggel egy fotót arról, hogy egyeztetett dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel az M4-es út építésének folytatásáról. A fotó alá ezt írta: Felkészül Fegyvernek, Kenderes, Kisújszállás és Karcag.

 

3. Vádat emeltek a vasúti kocsiban gyújtogató túrkevei férfivel szemben

A Szolnoki Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 19 éves túrkevei férfi ellen, aki 2021. február 9-én este, a Szolnok vasútállomás egyik vágányán tárolt személyszállító kocsi fülkéjében papírhulladékot tömködött a szemetes tárolóba, majd meggyújtotta azt azzal a céllal, hogy az így keletkező tűznél melegedjen.

4. Háromszor hozták vissza az életbe a ötgyermekes családapát, Balogh Józsefet

A március 5-i Cibakháza–Bánhalma alsóházi futballrangadó 72. percében még senki sem sejtette, hogy hamarosan drámai események miatt félbeszakad a megyei harmadosztályú meccs.  A találkozó 73. minutumában azonban nagy baj történt. A hazaiak csapatkapitánya, a ötgyermekes családapa, Balogh József hirtelen arccal a földre zuhant.

 

5. A föld alá rejtette a befőttes üvegben tárolt kábítószert két tiszaburai férfi

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást két tiszaburai férfi ellen. A 44 éves férfi és 27 éves fia megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy helybeli és környékbeli lakosok részére kábítószert értékesítenek. A két férfit március 8-án előállították az Abádszalóki Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták.

A kábítószert befőttes üvegbe tették, majd elásták
Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában