Jászkunság

2022.03.21. 11:30

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Megkapta az áhított lakókocsit a szolnoki nyugdíjas férfi, hétfőn indul az új csomópont kialakítása a szolnoki Hetényi Géza Kórháznál – többek között ezek a hírek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb cikkei között.

Szoljon.hu

Forrás: Miklós TV

1. Megkapta az áhított lakókocsit a szolnoki nyugdíjas férfi
 

Sokan összefogtak, hogy segítsenek annak a nyugdíjas szolnoki férfinak, aki saját, rossz állapotú fáskamrájában húzta meg magát, miután egy tűzesetet követően a hatóság életveszélyessé nyilvánította a házát. Nándi bácsi új lakókocsija, bár kívülről nem tűnik nagynak, belül meglehetősen tágas és felszerelt.

Tordáné Mátyus Emese, a Szolnok Segít Program koordinátora (balra), Lendvai Nándor és Bolye Brigitta, a családsegítő szolgálat munkatársa az új lakókocsi előtt
Forrás: Molnár-Révész Erika

2. Felborult egy autó Törökszentmiklóson
 

Felborult egy személyautó Törökszentmiklóson, a Széchenyi István úton március 18-án délután. A balesethez riasztották a város önkormányzati tűzoltóit, és a helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

3. Szalagkorlátnak csapta a lopott autót, majd otthagyta és hazament aludni
 

Egy vezsenyi lakos március 14-én éjjel bement az egyik helyi telephelyre, majd ellopott egy teherautót. A 31 éves férfi megtett a járművel néhány kilométert, majd visszafordult. A visszaút során azonban szalagkorlátnak ütközött. Az elkövető a balesetet követően lezárta az autót, és hazament aludni. Reggel a helyi körzeti megbízottak ébresztették a férfit.

Forrás: police.hu

4. Fasor szegélyezi ezután Rákócziújfalut
 

Tavaly a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése számos utcát érintett a településen. A munkálatok során a Kossuth, a Táncsics és a Petőfi utca végén húzódó árok partjáról kiirtották az elburjánzott bokrokat és cserjéket. A beruházás végeztével ezek helyére ötvennégy, pár éves, közepes termetű juharfát ültettek. Az ültetés kapcsán vita kerekedett a szomszédos föld gazdájával is, aki egészen az árokpartig szántotta a területet.

Varga József mutatta az egyik facsemetét Fotó: Nagy Balázs

5. Hétfőn indul az új csomópont kialakítása a szolnoki Hetényi Géza Kórháznál
 

Március 21-én, hétfőn kezdődik a Tószegi út – Hetényi Géza Kórház csomópontjának átépítése. A munkálatok várhatóan november közepéig tartanak majd.

Forrás: Balesetmegelőzés Szolnok megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában