Esemény

2022.03.29. 17:26

Végigjárták a Szolnok környéki kistelepülések fejlesztéseit

A fejlesztések a kistelepülések megtartó erejét segítik.

Szoljon.hu

Balról: Kovács Péter, Gyuricza Miklós, Gaal Gergely és dr. Kállai Mária Tószegen, a kerékpárút és közút kereszteződésében Fotó: Mészáros János

A Szolnok térségében lévő települések megtartó erejét segítő fejlesztések helyszíneit járta végig kedden Gaal Gergely, a Miniszterelnökség miniszteri biztosa, dr. Kállai Mária, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatója.

 

A programsorozat Tószegen kezdődött, ahol a Szolnok – Kiskunfélegyháza összekötő út egyik szakaszát, valamint az útszelvényben lévő kerékpárutat tekintették meg. Ezt követően a vezsenyi polgármesteri hivatal fűtésrendszerének korszerűsítésébe kaptak betekintést, illetve a felújított ravatalozót is szemügyre vették a vendégek. Harmadik helyszínként Tiszajenő következett, itt a Művelődési Ház tetőfelújítása, a szárzúzógép, továbbá az óvodai játszóudvar szolgáltatott látnivalót. A program Tiszavárkonyban zárult, ahol a jelenlévők betekintést nyerhettek a köztemető ravatalozójának felújítási munkálataiba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában