Karcag/Videókkal

2022.04.04. 15:21

Dr. Fazekas Sándor: a nép továbbra is erős nemzetállamot és kormányzást akar

Hírportálunk Hubai Imrét és dr. Fazekas Sándort kérdezte az április 3-ai választások eredménye kapcsán.

Daróczi Erzsébet

Dr. Fazekas Sándor (balra), mellette F. Kovács Sándor Fotó: Daróczi Erzsébet

A választások eredményét a több száz szimpatizánssal, a 03-as választókerület polgármestereivel és F. Kovács Sándor képviselő-jelölttel Karcagon várta dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő, kormánybiztos és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke is. Az eredmények ismeretében őket kérte hírportálunk egy rövid értékelésre.

 

Dr. Fazekas Sándor szerint a magyar nemzet történetében sorsfordító volt az április 3-ai választás. Beigazolódott, hogy a nép nem téveszt utak, továbbra is erős nemzetállamot, erős kormányzást akar és a Fidesz-KDNP-t támogatta azért, hogy Magyarország megmaradjon magyarnak.

Hubai Imre értékelése során elmondta, a Fidesz-KDNP pártszövetség narancssárgára borította Jász-Nagykun-Szolnok megyét. Büszke arra az elvégzett munkára, amit a képviselő-jelöltek végeztek. Köszöni Magyarország kormányának, hogy minden programjukat, stratégiájukat támogatja. A megyei közgyűlés elnöke ígéretet tett arra, hogy rászolgálnak majd a választók bizalmára a továbbiakban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában