Évforduló

2022.04.11. 06:45

Jubileumi ünnepségen idézték fel a polgárőrség múltját Jákóhalmán

Megalakulásának harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Jászjákóhalma Polgárőr Egyesület. Célja a közrend, közbiztonság és a lakosság szubjektív biztonságérzetének fenntartása.

Illés Anita

Könyvet jelentetett meg az egyesület a jeles évfordulóra Fotó: Illés Anita

A jubileumi évforduló tiszteletére adták ki a 30 éves a Jászjákóhalma Polgárőr Egyesület 1992–2022 című kiadványt, melyet nemrégiben mutattak be az öreg iskola konferenciatermében. 


Kisbódi Gáspár elnök köszöntőjében felidézte a kezde­teket, az alapítók munkáját és az elmúlt évtizedek fonto­sabb eseményeit. Elmondta: a közel százoldalas, visszaemlékezésekkel, interjúkkal és fotókkal színesített kiadvány a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt, a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán elnyert támogatásból jelent meg. 

A rendezvényen többek között Szabó Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, az Országos Polgárőr Szövetség szakmai elnökhelyettese, Fehér Árpád rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Köz­rendvédelmi Osztály vezetője és Terjéki Tünde településvezető köszöntötte a polgárőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában