Választás 2022

2022.04.04. 13:33

Köszönetet mondott és felháborodásának adott hangot Szalay Ferenc

Hétfői sajtótájékoztatóján újfent köszönetet mondott Szalay Ferenc.

Mészáros Géza

Fotó: Mészáros Géza

A Galéria Étteremben vasárnap este tartott eredményvárón ugyan már megköszönte, ám hétfői sajtótájékoztatóján újfent köszönetet mondott Szalay Ferenc, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke a választópolgárok, továbbá az aktivisták és szimpatizánsok támogatásának, miszerint térségünk mind a négy körzetében egyaránt a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjei nyertek és jutottak be az új összetételű országgyűlésbe. 

Köszönetet mondott a hiteles tájékoztatásért a hiteles helyi és regionális médiumoknak, köztük az Új Néplap és a szoljon.hu szerkesztőségének. Ugyanakkor keserűségének adott hangot a választási kampány alatt az ellenzék részéről történt minősíthetetlen eljárásokért:
A Fidesz-KDNP jelöltjei 2010 óta nyerik a körzeteiket, de a mostani, 2022-es parlamenti választás kampánya példa nélküli volt a magát ellenfélből bosszúszomjas ellenséggé változtatott ellenzéki összefogás egyes képviselői és médiamunkásai részéről. A hazugságok és ármánykodások ellenére is győztünk, a túloldalról gratuláció nem érkezett, és az tapasztalható, hogy néhány ellenzéki hírportál és fb-oldalai megszűntek létezni. A sértegetések és galádságok okán a jogi lépéseket megtettük, ám pártszövetségünk tagjai immáron előre tekint, s a jövő építésén munkálkodik – tette hozzá Szalay Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában