Celebfigyelő

2022.04.10. 13:42

Mága Zoltán már Veronát is meghódította

Mutatjuk, mik történtek celebjeinkkel az elmúlt héten!

szoljon.hu

Forrás: Mága Zoltán Facebook-oldala

A Szolnokon született énekesnő, Molnár-Kis Judit, vagyis Judy zenekarával nemrég Zürichben és Londonban is fellépett. A bulikról természetesen videók is készültek, amiken látszik, hogy óriási hangulatot csinált a Groovehouse.

A szintén Szolnokon született előadóművész, Mága Zoltán is utazott a héten. Ő ezúttal a veronai közönséget kápráztatta el a zenéjével.

A szolnoki gyökerekkel rendelkező színésznő, Détár Enikő legújabb fotóján Muri Enikő énekesnővel néz farkasszemet. A két díva nem veszett össze, csupán épp szerepben vannak, hiszen a Rómeó és Júlia című előadásban Détár Enikő Capuletné, Muri Enikő pedig Montaguené szerepében látható.

A Törökszentmiklósról származó modell és szépségkirálynő, Polgár Kriszta egyre több vicces videóval szórakoztatja az Instagram követőit. Kriszta ugyanis őszintén, de humorosan mutatja be egy édesanya mindennapjait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában