Jászkunság

2022.04.11. 10:00

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Hármas karambol történt a 4-esen Szolnoknál, késelésbe torkollott egy családi veszekedés Törökszentmiklóson – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

1. Hármas karambol történt a 4-esen Szolnoknál
 

Három autó ütközött össze Szolnok térségében, a 4-es főút 99-es kilométerszelvényénél, a Szent István hídon április 10-én reggel. Az autókból kettő frontálisan karambolozott. Az egyik kocsiba beszorult egy utas, akit a szolnoki hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett emeltek ki.

2. Vonattal ütközött egy kamion Tiszaföldvár és Kunszentmárton között
 

Egy járműszerelvény közlekedett Kunszentmárton külterületén Tiszaföldvár irányába április 6-án, amikor a jármű vasút-közút kereszteződéséhez érkezett. A sofőr figyelmen kívül hagyta a vasúti fényjelző készülék piros jelzését, ráhaladt a sínekre és a tehergépkocsi jobb elejével érintőlegesen ütközött egy arra közlekedő motorvonattal.
 

Fotó: Donka Ferenc

3. Baleset történt Fegyverneken, az egyik jármű oldalára borult
 

Összeütközött két autó Fegyvernek térségében, az örményesi  elágazásnál április 5-én. A személyautó a Fő útról úgy hajtott be a 4-es főút kereszteződésébe, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő teherautónak és összeütköztek. A baleset következtében a személyautó sofőrje megsérült.

Fotó: police.hu

4. Késelésbe torkollott egy családi veszekedés Törökszentmiklóson
 

Egy 50 éves férfi, fivére törökszentmiklósi házában vendégeskedett, amikor ittasan összeszólalkozott a házigazdával. Veszekedés közben a vádlott fennhangon szidta testvérét és ököllel arcon akarta csapni. A férfi dühében kiszaladt a konyhába, ahonnan egy késsel tért vissza a szobába, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a sértettet.

5. Nyolcvan, veszélyes anyagokkal teli hordó áll a törökszentmiklósi telken
 

Még az előző tulajdonos hagyta hátra azt a nyolcvan darab, veszélyes anyagokkal teli hordót, melyek jelenleg is egy törökszentmiklósi házaspár portáján állnak. Az új tulajdonosok már több, mint egy éve küzdenek azért, hogy a vegyi anyagok eltűnjenek a telkükről.

Fotó: Molnár-Révész Erika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában