Galériával

2022.05.20. 19:03

A jászkunsági agrárkamara a szektor erősítéséért dolgozik

Pénteken zajlottak megyénkben is az agrárgazdasági kamarai választások.

Daróczi Erzsébet

Hubai Imre Csaba, dr. Fazekas Sándor és Hubai Imre Fotó: Daróczi Erzsébet

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének tagjai, az agrár- és élelmiszergazdaságban tevékenykedők érdekében végzik munkájukat.

Fontos feladatunk a jövőben is az agrárszektor erősítése, a hazai termékek versenyképességének javítása. Elhivatottak vagyunk abban, hogy helyreállítsuk az agrárium megbecsülését, a fiatalok számára vonzóvá tegyük azt. Megyénkben megalakult a fiatal gazdák érdekképviselete is, s a generációváltás is elindult. Az AK közel 19 ezer megyei tag érdekeit képviseli a jövőben is

– fejtette ki szavazása leadása után hírportálunknak Hubai Imre Csaba megyei elnök.

Karcagon szavazott Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is.

Szavazataik leadása után Hubai Imre Csaba több helyi gazdával közösen tájékoztatta a politikusokat a Gazdaszékházban a karcagi határban zajló tavaszi munkákról, a vetéshelyzetről, az állattenyésztési ágazat jelenéről, a várható betakarításról, a termésátlagokról, valamint az agráriumot érintő megyei és kunsági problémákról, a pályázati eredményekről és a gondokról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában