Fiatalokhoz szólnak

2022.05.29. 17:32

A Közösségek Hetéhez csatlakoztak a jászkunsági civilek

A Contact Mksz idén hatodik alkalommal csatlakozott a Közösségek Hete programsorozathoz.

Kovács Berta

Beküldött fotó

Contactban a fiatalokkal címmel pénteken indultak a programok, a Szolnok, Baross úti Civil Központban tartott rendezvényen bemutatták az egyesület tevékenységét, valamint az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozták számukra a gasztronómia és a sport jegyében.

A hét programját mindig úgy állítjuk össze, hogy az itt élő valamennyi generációnak kínáljunk  programot. Jó látni, ahogy az emberek egy hosszú kényszerű bezártságot követően újra egymásra találnak

– hangsúlyozta dr. Molnár Beáta, a Contact Mksz elnöke.

– Az idei év mottója: A Ti kezetekben a jövő! Ennek kettős üzenete van. Egyrészt a fiatalokat szeretnénk vele megszólítani az Ifjúság Európai Évéhez csatlakozva, ezt a célt szolgálta a pénteki rendezvény Tiéd a pálya! programja. Másrészről az  eseményen közös gondolkodást kezdeményeztünk a fiatalokkal és olyan  programokat is szerveztünk, amelyek segítik a fiatalok útkeresését, önmaguk megtalálását, a  társadalmi szerepvállalást  és az egészséges életmódra,  a rendszeres sportra is rávezeti őket.

A korosztályt interaktív, élményszerű programok szervezésével és játékos eszközök felhasználásával igyekeztek megszólítani, két civil szervezet bevonásával. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában